Doç. Dr. Yılda Arzu ABA TÜBİTAK 1005-Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.

Doç. Dr. Yılda Arzu ABA'nın "Simülasyon Temelli Postpartum Hemoraji Yönetimi Eğitiminde Kullanılabilecek Yeni Bir Simülatör Geliştirilmesi"

Rehber Hemşire Eğitimi Gerçekleştirildi.

2023-2024 Bahar Dönemi hemşirelik uygulamalı derslerinde laboratuvar ve saha uygulamalarında görev alacak rehber hemşirelere yönelik eğitimler gerçekleştirild

Hemşirelik Bölümü Dış Paydaşları ile Toplantı Gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Serap ALTUNTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ÇİÇEK KORKMAZ'ın doktora öğrencileri ile 14. HSYK kongresindeki Sözlü Sunumu En İyi Araştırma Ödülü almayı hak kazanmıştır.

Prof. Dr. Serap ALTUNTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ÇİÇEK KORKMAZ'ın doktora öğrencisi Arş. Gör. Bahar KULEYİN, Uzm. Hem. Nazlıhan EFE SAYAN ve Uz

Prof. Dr. Dilek AVCI'nın Yüksek lisans danışmanlığındaki Uzm. Hem. Nursel GÖKTAŞ tezi ile Psikiyatri Hemşireliği Kongresinde Teşvik ödülü kazanmıştır.

Prof. Dr. Dilek AVCI'nın Yüksek lisans danışmanlığındaki Uzm. Hem. Nursel GÖKTAŞ tezi ile Psikiyatri Hemşireliği Kongresinde Prof. Dr. Perihan Velioĝlu Teşvik öd

Doç. Dr. Yılda Arzu Aba'nın Danışmanlığındaki Öğrenciler 21. Uluslararası Hemşirelik Öğrencileri Kongresi'nde Sözel Sunumlarda Üçüncülük Ödülü Kazanmıştır.

11-12 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 21. Uluslararası Hemşirelik Öğrencileri Kongresi’nde, Doç. Dr. Yılda Arzu Aba'nın danışmanlığındaki he

Hemşirelik 1. Sınıflara Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi.

04.10.2023 Çarşamba günü saat 10:25’te Sağlık Bilimleri Fakültesi Merkezi Derslik Amfi 2’de Hemşirelik Bölüm Başkanlığı ve Oryantasyon K

Hemşirelik Bölümü Stratejik Plan Toplantısı Gerçekleştirildi.

Hemşirelik Bölüm başkanı Prof. Dr. Serap Altuntaş'ın yönetimiyle Hemşirelik Bölümü stratejik plan toplantısı öğretim görevlilerinin

Hemşirelik Bölümü Tüm Sınıflarımız ile Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencilerimiz ile mezun olmadan önce hep birlikte vakit geçirmek ve biraraya gelmek amac