Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2022

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2021 Yılı 2. Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır.

Danışmanlığını Prof. Dr. Serap Altuntaş'ın yaptığı, bölümümüz öğrencilerinden Muhammed İş'in yürütücüsü olduğu "Lise Son Sınıf Öğrencilerinin Hemşirelik Mesleğine İlişkin Metafor Algıları" isimli proje ile Doç. Dr. Yılda Arzu Aba'nın danışmanlığında öğrencimiz Meryem Gelmez'in yürütücülüğünü yaptığı "Akran Eğitimi Modeline Göre Verilen Üreme Sağlığı Eğitiminin Genç Kadınların Üreme Sağlığına Yönelik Koruyucu Tutumlarına Etkisi" isimli proje TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında 2021 Yılı 2. başvuru döneminde kabul edilerek desteklenmeye hak kazanmıştır. Proje ekiplerini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.