Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2022

Gösterim: 762

Sağlık Bilimleri Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Yemin Töreni Gerçekleştirildi

Sağlık Bilimleri Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Yemin Töreni Gerçekleştirildi

2020-2021 eğitim-öğretim yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik bölümü yemin töreni Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonumuzda, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Gökhan Aba, Hemşirelik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap Altuntaş, fakülte akademisyenleri ve mezun öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan törende Hemşirelik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap Altuntaş açılış konuşmasını gerçekleştirerek, sağlık ordusuna yeni fertler kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi ve mezun olan öğrencilerimizi tebrik etti. 
Sağlık Bilimleri Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Gökhan Aba da bir konuşma gerçekleştirdi ve taze hemşireler tarafından edilecek yeminin kendi vicdanlarına yapacak oldukları yemin olduğunu belirterek mezun öğrencilerimize meslek hayatlarında başarılar diledi.
Kürsüye son olarak Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir geldi ve yaptığı konuşmasında, “Bu mutlu günde sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak sizlerin tüm insanlığa umut olmanızı istiyor, bunun için çalışıyor ve çabalıyoruz. Üniversitemiz için, aileniz için, tüm insanlık için umut olmanızı istiyoruz. Tabi bunun için çaba harcamanız gerekiyor. Alanınız çok makbül ve hemşirelik bölümü geleceğin meslekleri arasında yer alıyor. Sizin gibi pırıl pırıl öğrencileri yetiştirip iş hayatına göndermenin gururunu yaşıyoruz. Yeni yolunuz başarılarla dolu olsun. Hoşçakalın” dedi.
Tören, öğrenciler için hazırlanan slayt gösterisi, mezun öğrencilerimizi temsilen Ayşe Turan’ın yaptığı konuşma, ardından Prof. Dr. Serap Altuntaş tarafından ettirilen, mezun öğrencilerimiz ve taze hemşirelerimizin hep bir ağızdan eşlik ettiği mesleki yemin, sonrasında gerçekleşen toplu fotoğraf çekimi ve kep atma ile son buldu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Yemin Törenini aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=uRsQ_hLfRzw