Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2021

Gösterim: 654

Üniversitemizde GMKA Proje Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) projeleri hakkında bilgilendirmelerde ve istişarelerde bulunmak üzere GMKA yetkililerinin de katılımıyla toplantı düzenlendi. 

Senato Salonu’nda gerçekleşen ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nureddin Cengiz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Oktay Eray, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Nurettin Konar ve projeye başvuruda bulunabilecek olan akademisyenlerimizin katıldığı toplantıya Güney Marmara Kalkınma Ajansından Genel Sekreter Abdullah Güç, Balıkesir Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Ali Koç, Kırsal Ekonominin Geliştirilmesi Birim Başkanı Hüseyin Kerem Öner, Turizmde Destinasyon Yönetimi Birim Başkanı Candan Şahin ve İmalat Sanayinde Kurumsallaşma ve Dönüşüm Birim Başkanı Emrah Bozkurt katılım gösterdi. 

ldukça verimli geçen toplantıda, projeler ile ilgili genel bilgiler paylaşılırken başvuruya açık olan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) hakkında da bilgiler verildi.


Fotoğraflar