Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2021

Sağlıklı Yönetim Topluluğumuzca Organize Edilen Sağlık Bilimleri Fakültesi Voleybol Turnuvası Final Maçı Yapıldı

Sağlıklı Yönetim Topluluğumuzun düzenlemiş olduğu Sağlık Bilimleri Fakültesi Voleybol Turnuvası’na on takım katıldı. Finale Yönetim Yıldızları(SY4) ve Voley Fizyo(FTR1) takımları kaldı. Final maçı Yönetim Yıldızlarının 3-1’lik skoruyla tamamlandı. Yönetim Yıldızları birinci olurken, Voley Fizyo ikinci takım oldu. Demons Takımı(Hem3) da üçüncü oldu. Final maçında hakem olarak Lütfi Borazan ve Özlem Güngör Sarıoğlu görev aldı. Maç sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Eray kazanan takımlara kupalarını verirken hakem olarak öğrencilere destek olan hakemlere de teşekkür plaketi takdim etti.