Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2021

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğumuz tarafından “Çalışma Hayatına Hazır mıyız?” isimli bir söyleşi gerçekleştirildi

Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Topluluğumuz tarafından Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Serap Palaz moderatörlüğünde söyleşi düzenlendi. BEST A.Ş. İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Direktörü İsmail Orhan Sönmez, BANVİT İnsan Kaynakları ve Özlük İşleri Müdürü Ayhan Lafçı ve A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. Mali ve İdari İşler Müdürü Enis Oruç’un konuşmacı olarak katıldığı söyleşide geleceğin iş dünyasında olası değişimler ve çalışma yaşamına etkileri konuları ele alındı. Açılış konuşmasını rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir'in yaptığı, üniversitemizin farklı fakülte ve bölümlerinden öğrencilerimizin de katıldığı etkinlik oldukça verimli geçti.