Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2021

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (BANÜ-TEKNOPARK) Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz bünyesinde kurulacak olan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknopark AŞ (BANÜ-TEKNOPARK) toplantısı gerçekleştirildi. Üniversitemiz Senato Salonu’nda gerçekleşen ve Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, Bandırma Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Bahadır Çolak ile yönetim kurulu üyesi Özer Aydın, Marmara Yüksek Teknoloji ve Makine İhtisas OSB Başkanı Saadettin Çay, Gönen Deri İhtisas ve Karma OSB Başkanı Yusuf Çetinkaya katıldı. Toplantıda BANÜ-TEKNOPARK AŞ’nin ortaklık yapısı ve şirket sermayesinin belirlenmesi konuları görüşüldü.