Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021

Üniversitemiz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Programına Katıldı

Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi ve Bandırma Belediyesi iş birliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı gerçekleştirildi. Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Erol Gülle’nin katılım gösterdiği programa Üniversitemizi temsilen Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Dr. Gülhan Yılmaz Gökmen katıldı.

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören ile başlayan program Barış Manço Kültür Merkezi’nde Bandırma Kaymakamı Engin Aksakallı tarafından açılışı gerçekleştirilen serginin gezilmesi ile devam etti. Engelli vatandaşlarımızın yaptığı eserlerden oluşan sergi ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.