Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024

Bölümümüz Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Fikri KELEŞOĞLU’nun Araştırmacı Olarak Görev Aldığı Proje, Tübitak 1001 Kapsamında Destek Almaya Hak Kazandı

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fikri KELEŞOĞLU’nun araştırmacı olarak görev aldığı özel gereksinimli öğrencilerin akran grubundaki sosyal kabulünü hedefleyen “Küçük Farklılıklar Büyük Benzerlikler: Tipik Gelişim Gösteren Öğrencilerin Özel Gereksinimli Akranlarına Yönelik Sosyal Kabul Müdahale Programının Geliştirilmesi, Uygulanması ve Değerlendirilmesi” isimli proje önerisi, 1001-Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında açılan “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı” kapsamında kabul almıştır. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.