Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2022

Üniversitemiz Mezuniyet Törenine Katıldık

Sosyal Hizmet Bölümü olarak 2 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’da Bandırma 17 Eylül Stadyumunda gerçekleştirilen üniversitemiz mezuniyet törenine katıldık. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in konuşmalarıyla başlayan törende fakülte ve meslek yüksekokullarımızı birincilikle bitiren öğrencilerin kütüğe plaket çakma seramonisi gerçekleştirildi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencisi Şevval Kurum’un konuşmasından sonra fakülte ve meslek yüksekokullarını dereceyle bitiren öğrencilere protokol üyeleri tarafından plaket ve ödül takdimleri gerçekleştirildi. Mezuniyet töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in geri sayımı ve müzik eşliğinde öğrencilerin keplerini heyecanla havaya fırlatmalarıyla son buldu.