Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022

Trakya Üniversiteler Birliğince Düzenlenen V. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresinde Sağlık Alanında Yenilikçi Sosyal Hizmet Uygulamaları Değerlendirildi.

01-02 Aralık tarihlerinde Üniversitemizin ev sahipliği yapmış olduğu Trakya Üniversiteler Birliği V. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’nde “Sağlık Alanında Yenilikçi Sosyal Hizmet Uygulamaları” değerlendirildi. Farklı üniversitelerden davetli konuşmacı olarak katılım sağlayan birbirinden değerli Sosyal Hizmet akademisyenleri Doç. Dr. Buğra YILDIRIM, Doç. Dr. Oğuzhan ZENGİN ve Doç. Dr. Hıdır APAK bildirilerini sundular. Oturum başkanlığını bölüm başkanımız Doç. Dr. Recep YILDIZ ve teknik moderatörlüğü bölümümüz Arş. Gör. Mücahit BAYKUL yürüttü.