Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022

Trakya Üniversiteler Birliği V. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’nde Sosyal Hizmet Oturumları Gerçekleştirildi

01-02 Aralık tarihinde Üniversitemizin ev sahipliği yapmış olduğu Trakya Üniversiteler Birliği V. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’nde lisans, lisansüstü ve alandan katılımcıların bildirilerini sundukları “Sosyal Hizmet” oturumu gerçekleştirildi. Bölümümüz öğretim üyeleri Doç. Dr. Adem BÖLÜKBAŞI ve Dr. Öğr. Üyesi Fikri KELEŞOĞLU’nun başkanlık yaptığı oturumlara Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Hizmet lisansüstü öğrencilerimiz farklı konularla yoğun katılım sağlarken bir lisans öğrencimiz de çevre kirliliğine sosyal hizmet yaklaşımı hakkında sunum yaptı. Yine Araştırma Görevlilerimiz Sultan TEKİNYER ve Erman ALPAGUT da hazırladıkları bildirilerini sundular.