Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2024

Bölümümüz öğrencilerinden Sevgül TAŞ 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sağlık Bilimleri Fakültesi "Fakülte Birincisi" Oldu

Bölümümüz öğrencisi Sevgül Taş, gösterdiği üstün başarı ile fakülte birincisi olarak mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca sergilediği disiplinli çalışma ve azmiyle arkadaşlarına örnek olan Taş, bölümünden en yüksek not ortalaması ile mezun olmayı başardı. Sevgül Taş, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, kendisine destek olan ailesine, hocalarına ve arkadaşlarına teşekkürlerini iletti. "Bu başarı sadece benim değil, bana inanan ve destek veren herkesin başarısıdır. Gelecekte de aynı azim ve kararlılıkla çalışarak topluma faydalı bireyler olacağımıza inanıyorum," diyerek duygularını dile getirdi. Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Sevgül Taş'a belgelerini takdim ederken, onun gibi başarılı öğrencilerin üniversitemizin gurur kaynağı olduğunu belirtti. Sevgül Taş'ın bu önemli başarısı, üniversitemizin eğitim kalitesini ve öğrencilerimizin yetkinliğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Sevgül Taş'a gelecekteki kariyerinde başarılar diler, onun azmi ve çalışkanlığıyla daha pek çok başarıya imza atacağına olan inancımızı vurgulamak isteriz. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.