Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024

Trakya Üniversiteler Birliği, 5. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi kapsamında "Sağlık Yönetiminin Geleceği" temalı panel düzenlendi.

Trakya Üniversiteler Birliği, 5. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi (UTUC 2022) “Sağlık Bilimlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar” teması ile 01-02 Aralık 2022 tarihleri arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü ev sahipliğinde dijital olarak gerçekleştirildi. Kongrenin ikinci gününde Sağlık Yönetimi Dijital Paneli “Sağlık Yönetiminin Geleceği”teması ile 02 Aralık 2022 tarihinde saat 14.00-15.30 saatleri arasında Doç. Dr. Gökhan ABA moderatörlüğünde tamamlandı. Sağlık Yönetimi paneline konuşmacı olarak katılan İstanbul Üsküdar Üniversitesi, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar SUR tarafından “Tıp ve Sağlık Bilimlerinin 21. Yüzyılda Büyük Değişimi” başlıklı sunum ve Metropolitan University (Formerly Ryerson University) School of Occupational and Public Health Dr. Öğr. Üyesi Fatih ŞEKERCİOĞLU tarafından “COVID-19 Pandemisi Işığında Sağlık Yönetimi Vizyonu” başlıklı sunum gerçekleştirdi. Sağlık Yönetiminin Geleceği başlığı Doç. Dr. Gökhan ABA oturum başkanlığında ele alınarak tartışmaya açıldı. Kongrede Sağlık Yönetiminin Geleceği açısından önemli tartışmalar ortaya konuldu. Sağlık Yönetimi dijital panelinde kongre düzenleme kuruluna, davetli konuşmacı olarak katılımlarından dolayı Prof. Dr. Haydar SUR’a, Dr. Öğr. Üyesi Fatih ŞEKERCİOĞLU’na ve bütün emeği geçen, içinde bulunan ve katkı verenlere teşekkür edildi.