Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2022

'Özel' Öğrencilerle Faaliyet Buluşması

Üniversitemiz Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında, Sağlık Yönetimi bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Arzu BULUT danışmanlığında 12.05.2022 tarihinde Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerimizden oluşan bir grup Bandırma 17 Eylül İlkokulu’nda özel gereksinime ihtiyacı olan öğrencilerle, eğitmenleri eşliğinde bir araya geldiler. Sosyal sorumluluk ve gönüllülük projesi kapsamında öğrencilerimiz, öğrencilerle sınıf ortamında ve okul bahçesinde vakit geçirerek el ve hatıra tişört boyama etkinliği yaptılar. Öğrencilerimiz, öğrencilerin arkadaşlarıyla etkileşime geçecekleri oyunlar oynayarak çocukların bilişsel gelişimlerine destek sağladılar. Etkinlik birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.