Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024

'Obezite ve Tip 2 Diyabet: Büyüyen Tehlikenin Farkında Mıyız?' Semineri Hakkında

'Türkiye Yüzyılının Başında' seminer serimiz kapsamında, VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı ve Mudanya Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Evren DİLEKTAŞLI ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Özlem PERSİL ÖZKAN hocalarımız, 'Obezite ve Tip 2 Diyabet' hakkında değerli bilgilerini paylaşacaktır.

Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Uğur GÜNŞEN moderatörlüğünde planlanan seminer, 28 Mart 2024 Perşembe günü, saat 15.00'da Prof. Dr. Fuat SEZGİN Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Seminere akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve tüm vatandaşlarımız davetlidir.