Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020

Gösterim: 680

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ II. KARİYER GÜNLERİ

İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından II. Kariyer Günleri kapsamında 25 Aralık 2020 Cuma günü online bir etkinlik gerçekleştirilmiştir. Microsoft Teams uygulaması üzerinden yapılan etkinlikte, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Günşen ''Geleneksel Fermente Ürün Yoğurt ile İlgili Bilinen Doğrular, Yanlışlar'' adlı sunumu ile değerli bilgilerini dinleyiciler ile paylaşmıştır. Etkinliğin düzenlenmesinde katkıları olan değerli hocalarımıza ve öğrencilere teşekkür ederiz.