Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019

7. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kariyer Günleri öğleden sonra düzenlenen panel ile devam etti. Moderatörlüğünü Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Uğur Günşen’in yaptığı panele konuşmacı olarak Beslenme ve Diyet Uzmanı Fatih Erkan ve Yazılım Uzmanı Turgay Papakçı katıldı. Panelin açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir gerçekleştirdi.

Dengeli ve sağlıklı beslenme konusunun ele alındığı panelde Fatih Erkan ilk olarak mesleğe ilişkin tecrübelerini paylaştı. Beslenme anlamında doğru bilinen yanlışlardan da bahseden Erkan, mesleğe yeni başlayacak öğrencilere iş hayatına ilişkin önemli bilgiler verdi.

Turgay Papakçı ise  “ İş yaşamında nitel ve nicel kriterler ele alınıyor. Öğrenciyken puan için değil, öğrenmek için çalışın. Sizlere  anlatılan her bilgi çok önemli, öğrenciyken size verilen tüm bilgileri sünger gibi emin” dedi. Panel konuşmacılara verilen teşekkür plaketi ile sona erdi.