Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2022

Üniversitemizin Kadın Voleybol Takımı Koçarlı’nın Küçük Sultanlarına Ziyarette Bulundu

Türkiye Üniversitelerarası Voleybol 2. Lig Maçları için Aydın ilinde bulunan Üniversitemizin Kadın Voleybol Takımı müsabakalar sonrasında sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturulan ve daha çok kız çocuğumuzun spor hayatına kazandırılarak gelecek yaşamlarında özgüvenli başarılı bireyler olmasını hedefleyen Koçarlı Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'na ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında deneyim ve tecrübelerini minik voleybolcularla paylaşan kadın voleybol takımımız ile minik voleybolcular keyifli anlar yaşadılar. Ziyaret Koçarlı Belediyespor – BANÜ Kadın Voleybol Takımı arasında yapılan dostluk maçı ile tamamlanmıştır.