Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2021

Üniversitemiz Heyetinden Marmara OSB Yönetimine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mustafa İmamoğlu’ndan oluşan Üniversitemiz heyeti, Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’nın katılımıyla BANÜ-TEKNOPARK paydaşlarımızdan olan ve yeni yönetim merkezinde faaliyetlerini sürdürmeye başlayan Marmara OSB’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Marmara OSB Başkanı Saadettin Çay, Bölge Müdürü Hakan Sönmez ile İnşaat ve Altyapı Sorumlusu Bedrettin Altunay tarafından karşılanan Üniversitemiz heyeti Marmara OSB’ye yeni yönetim merkezine geçmeleri nedeniyle hayırlı olsun dileklerini iletirken ziyarette ayrıca BANÜ-TEKNOPARK ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonunda BANÜ-TEKNOPARK yönetimi, Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ve Üniversite heyetimizin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Marmara OSB Tanıtım Filmi Linki