Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2023

2023-2024 GÜZ DÖNEMİ İÇİN ERASMUS+ ÖĞRENCİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

Sevgili Öğrenciler,

2023-2024 Güz Dönemi için Erasmus+ Staj ve Öğrenim Hareketliliği başvuruları başlamıştır.

Başvuru Şartları:

- Minimumum 2.20 Ağırlıklı Genel Not Ortalaması (AGNO)
- Üniversitemizin yapmış olduğu Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavlarından veya YÖKDİL, YDS'den minimumum 55 puan almış olmak.

NOT:Son iki yılda Üniversitemizin yapmış olduğu yabancı dil sınavına girmemiş olanlar ve/veya YÖKDİL, YDS gibi sınav türlerinden geçerli puanı olmayanlar başvuru yapamazlar.

Başvuruda Teslim Edilmesi Gereken Belgeler

• Bilgi Formu
  • Transkript
  • Kimlik Fotokopisi
  • NOT: İstenen belgeleri iletmek ve her türlü bilgi için erasmus@bandirma.edu.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Süreç içinde gerek duyulacak tüm belgelere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Başvuru Süreci:

Evrak Teslimi: 27/02/2023- 17/03/2023

Sonuçların Açıklanması: 31/03/2023

NOT: Belgeleri tarayarak erasmus@bandirma.edu.tr adresine gönderebilirsiniz.

NOT: Yapmış olduğumuz anlaşmalar tüm bölümler için geçerlidir.

NOT: Dil puanı ve not ortalaması şartlarını sağlayan tüm öğrenciler Erasmus+ programından faydalanacaktır.

NOT: Öğrenim hareketliliği için hak kazanan öğrenciler Eylül ayından itibaren Erasmus öğrencisi olacaktır.

NOT: Staj harekeliliği için öğrencilerimizin 15/06/2023 tarihine kadar staj yeri bulması gerekmektedir.

Daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.