Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2020

“Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” Projesi İlk Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Balıkesir Valiliği himayesinde Uyuşturucu İle Mücadele kapsamında geliştirilmiş olan “Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum” projesi kapsamında üniversitemiz paydaş kurum olarak görev almıştır. 16/11/2020 tarihinde basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulan ve yapılan protokol ile başlamış olan projenin, üniversite içi ilk toplantısı proje temsilcisi ve ilgili bölümlerin bölüm başkanlarının katılımıyla 26/11/2020 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıda projenin bölümler bazında eşgüdüm içinde yürütülebilmesi ve takibinin yapılabilmesi için bölüm temsilcilerinin belirlenerek sonrasında ilgili bölüm temsilcilerine projenin tanıtılması kararı alınmıştır. Ayrıca toplantıda 2021 yılının üniversitemiz için Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük Yılı olarak kabul edilmesinden hareketle bu bağlamda geliştirilebilecek proje ve etkinlikler değerlendirilmiştir.