Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2024

Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Fatih ALTUN "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bilim Kurulu Komisyonları Toplantısı"na Katıldı

Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Fatih ALTUN "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bilim Kurulu Komisyonları Toplantısı"na komisyon üyesi olarak katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımı ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi ev sahipliğinde “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bilim Kurulu Komisyonları Toplantısı” düzenlendi. Toplantıya  farklı üniversitelerden rektörler ile akademisyenler de katıldı.

Farklı alanlardan yetkin bilim insanlarının katılımıyla 27-28 Haziran 2024 tarihlerinde iki gün boyunca devam eden olan toplantılarda, Bilim Kurulu bünyesinde oluşturulan ‘Aile ve Toplum’, ‘Çocuk’, ‘Kadının Güçlendirilmesi’ ile ‘Engelli ve Yaşlı’ komisyonlarının çalıştayları düzenlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sn. Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı konuşmada, bu komisyonların kendi alanlarında önemli çalışmalar ortaya koyacağına inandığını belirtti. Öğretim üyemiz Doç. Dr. Fatih ALTUN ‘Aile ve Toplum’, komisyonunda çalışmalara katkı sunmuş olup kendisine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sn. Sevim Sayım Madak tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.