Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversite Taekwondo Takımımızdan Büyük Başarı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen üniversiteler arası Türkiye Taekwondo Şampiyonası bu yıl Ahi Evran Üniversitesi’nde düzenlendi.

63 kiloda yarışan sporcumuz Beyza Nur TOKAT talihsiz bir sakatlık nedeniyle tura erken veda etmesine rağmen ilk 9 sporcu arasına girmeyi başarırken, Muhammed Enes YILDIRIM ise mücadele ettiği 68 kiloda ilk 16 içerisinde yer aldı.

Turnuvada +73 kiloda yarışan sporcumuz Şahsenem YAPRAZOĞLU yarı final maçında geçirdiği sakatlık nedeniyle finale çıkma şansını yitirmiş ve Türkiye üçüncülüğünü kazanmıştır.

Üniversitemize Türkiye üçüncülüğünü getiren Şahsenem YAPRAZOĞLU başta olmak üzere tüm sporcularımızı ve hocalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.