Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1257

Gençlik Festivali İkinci Gününde Coşkuyla Devam Etti

 Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik Festivali büyük bir coşku ile devam ediyor. Festivalin ikinci gününde sosyal medya buluşması kapsamında sosyal medya fenomeni Barbaros Dikmen öğrencilerimiz ile buluştu. Ardından Dil, Kültür ve Edebiyat konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak hocaların hocası Prof. Dr. Birol Emil katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferans sonunda bilgi yarışması düzenlenerek dereceye girenlere ve tüm katılımcılara hediyeler verildi.

Öğrenci dans topluluğu gösterileri ile devam eden festivalde, akşam ise ilk olarak Deta grubu sahne aldı. Ardından Gençlik Festivalimize destek veren, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma Belediyesi, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ticaret Borsası, Bandırma Ulaşım A.Ş. , Baştaş, Bantaş, Mauri Maya, Kocaman Balıkçılık, Soylu Reklam ve Eğit-Koop yetkililerine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR tarafından plaket takdim edildi.

Gecenin son sahne alan ismi ise Gökçe oldu. Öğrencilerin gönüllerince eğlendiği konser ve diğer etkinlikler gece saat 23:30'a kadar devam etti.


Fotoğraflar