Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2023

Gösterim: 460

Fakültemiz Dekan Yardımcılığı Görev Değişimi

Hrmşirelik Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇİYDEM Fakültemiz Dekan Yardımcısı olarak atanmıştır. Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin ESECELİ devir teslim töreninde Doç. Dr. Fatih ALTUN’a Dekan Yardımcısı olarak görev yaptığı süre boyunca yürüttüğü çalışmalardan dolayı teşekkür ederek akademik hayatında başarılar diledi. Yeni atanan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇİYDEM’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Görev devir teslim töreninde konuşma yapan Doç. Dr. Fatih ALTUN, Dekan yardımcısı olarak görevim süre boyunca fakültemizi daha iyi noktaya taşımak için birlikte gayret gösterdiğimiz Dekanımız ve yönetimine, idari çalışanlarımıza, fakültemizin öğretim üyelerine ve tüm personelimize teşekkür ediyorum. Yeni görevinde Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇİYDEM’e başarılar diliyorum dedi.

Görevi teslim alan Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emre ÇİYDEM ise yapmış olduğu konuşmada Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin ESECELİ’ye ve görevi devir aldığı Doç. Dr. Fatih ALTUN’a güzel temennileri ile ilgili teşekkür etti.

Devir teslim törenine Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Fakülte Sekreteri Vekili Gülhan DEĞİRMEN ve Şef İlyas BAKAR hazır bulundu.


Fotoğraflar