Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2022

Gösterim: 795

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Fakültemiz Birim Danışma Kurulu Toplantısı 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 14.00’da Üniversitemiz Senato Toplantı Odasında, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Oktay ERAY’ın başkanlığında toplandı. Tanışma ve açılış konuşmalarından sonra Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Oktay ERAY tarafından Birimimizin kuruluş tarihçesi, fiziki mekanları, personel ve öğrenci sayıları ve mezuniyet sonrası yürütülmekte olan faaliyetlerine dair Birim Danışma Kurulu Üyelerine sunum yapıldı ve sunumun ardından gündem maddelerine geçildi.

 

Toplantıya Birim Danışma Kurulu Üyelerimizden, Bandırma Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Neziha BÜYÜKSOLAK, Bandırma İlçe Sağlık Müdürü Dr. Başak ŞEN ILGAZ, Özel Royal Hastanesi Genel Müdürü İsmet KARAKAYA, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şengül ÖZEN, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Uzman Diyetisyen Aslı Kambur USUĞ, Diyetisyen-Beslenme Uzmanı Fatih ERKAN, Mutlular A.Ş. Çiçek MUTLU, Mezun Gül DİNLER, Öğrenci Temsilcisi Nur KESKİN YİĞİT yüz yüze, Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi Eğitim Birimi Sorumlusu Ayşe AKKAŞ KÜÇÜK, Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat ARSLANHAN ise Zoom platformu üzerinden online olarak katıldı. 

 

Fakültemiz Birim Danışma Kurulunun ilk toplantısı olması nedeni ile Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Gökhan ABA ve Doç. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Bölüm Başkanlarımız Prof. Dr. Serap ALTUNTAŞ, Prof. Dr. Hüseyin ESECELİ ve Doç. Dr. Recep YILDIZ ile Fakülte Sekreterimiz Alp ÖZALP da katılım sağladı.

 

Toplantıda Üniversite Danışma Kurulları Yönergesinin tanıtımı sonrası Birim Danışma Kurulu üyeleri arasından Mezun Gül DİNLER oybirliği ile raportör olarak seçildi.

 

Toplantıda bölüm ders planlarının paydaşlara tanıtımı ve güncellenmesine yönelik öneriler alındı. Üniversitemiz Uygulamalı Eğitimler Yönergesi ile 3+1 ve 7+1 İşyeri Uygulaması olan birimlerimizde sistemin tanıtımı, paydaşların fakültemizden beklentileri, öğrencilere yönelik olarak paydaşlar ile gerçekleştirilebilecek staj, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler vb. alanlardaki ortak çalışmalar ve işbirliği olanakları konuları görüşüldükten sonra bir sonraki toplantı gündem maddelerinin belirlenmesine geçildi. Genel değerlendirmeler ve diğer öneriler ile toplantı sonlandırıldı.

 

Paydaşlarımızla verimli ve etkili bir danışma sürecinin başlangıcı olan Fakültemizin Birim Danışma Kurulu Toplantısı’na yüz yüze veya online katılım sağlayan Birim Danışma Kurulu Üyelerimize teşekkürlerimizi sunarız.