Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2023

Engelsiz Şehir Balıkesir Çalıştayı Düzenlendi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Kent Konseyi işbirliği ile 08.06.2023 tarihinde Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Engelsiz Şehir Balıkesir Çalıştayı"na Fakültemiz Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Ebru KAYA MUTLU ve Doç. Dr. Fatih ALTUN, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AKÇAY, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gülhan YILMAZ GÖKMEN, Fakültemiz öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Cennet GÖLOĞLU DEMİR ve Öğr. Gör. Fehim GÖZE katıldılar. Aile ve Engelsiz Yaşam, Kültür, Sanat ve Spor, Kent Tasarımında Erişilebilirlik, Engelsiz İstihdam, Sağlık, Engelsiz Dijital Dünya, Eğitim, Afet ve Olağanüstü Durumlarda Engelsiz Yaşam, Engelli Hukuku olmak üzere 9 ayrı temanın belirlendiği çalıştayda, akademisyenlerimiz görüşlerini bildirerek çözüm önerilerinde bulundular.