Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2022

Gösterim: 706

Almanya’da Sağlık Alanında Çalışma Şartları ve İş Fırsatları

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İYAK İlkyardım ve Arama Kurtarma Topluluğunun GB ile Gh Group İş Eğitim Danışmanlık Ve Aracılık Hiz. Ltd. Şti. İşbirliği ile düzenlediği  ‘Almanya’da Sağlık Alanında Çalışma Şartları ve İş Fırsatları’ konulu etkinliğe Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu sağlık bölümleri olan İş sağlığı ve Güvenliği, Tıbbi Dökümantasyon ve Sağlık Turizmi vb. bölümlerinin katılımını bekliyoruz.
Etkinliğimizde şirketlerin kurucusu ve genel müdürü Göksu Hasancık’tan sağlık iş gücünün uluslararası iş istihdamı konusunda ve Almanya sağlık personeli çalışma şartları konularında bilgi alınacaktır.
Gh danışmanlık & aracılık şirketi dünya'da 'iş istihdamı', 'sağlık' ve 'eğitim' sektörlerinde uzmanlaşmış farklı ülkelerde açtığı ofisler ile hizmet veren ve çatısı altında 'medical personnel 4u' ve 'aupaircontacts' şirketleri bulunan bir grup şirketidir.
Program akışı:
1.İYAK Topluluğu Elif Özdemir Sunumu
2.Topluluk Danışmanı, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği Öğretim Görevlisi Fehim Göze Moderatörlüğü
3.Gh Group İş Eğitim Danışmanlık ve Aracılık Hiz. Ltd. Şti. Kurucusu ve Genel Müdürü Göksu Hasancık  Sunumu
4.Günün Anısına  Genel Müdür Göksu Hasancık’a Hediye Takdimi
 
Etkinliğin Tarihi 15.12.2022 Perşembe Etkinliğin Saati  14.00
 
Rektörlük  Prof. Dr. Fuat Sezgin konferans salonu

Fotoğraflar