Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2022

Gösterim: 595

Gonen Vocational School 2020-2021 Winner Out of Graphic Design Program

Üniversitemizin, iki yıldır Covid-19 salgını nedeniyle gerçekleştirilemeyen mezuniyet töreni 2 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00’da büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Bandırma Onyedi Eylül Stadyumunda gerçekleşen mezuniyet töreninde 2022 mezunlarının yanı sıra, mezuniyet töreni yapılamayan 2020 ve 2021 yılı mezunları da kep atma heyecanını yaşandı.

Gönen Meslek Yüksekokulu 2020-2021 yılı birincisi grafik tasarımı programı öğrencimiz Dilber Köse olmuştur.

Plaket ve ödül takdimlerinin ardından mezun veren birimlerin dekan, müdür, bölüm başkanları, öğretim üyeleri, akademik ve idari personeli mezuniyet belgelerini takdim etmek üzere öğrencilerimizin yanına geçtiler. Belgeler takdim edildikten sonra tüm öğrencilerimizin mezuniyet belgelerini havaya kaldırdığı güzel bir hatıra fotoğrafı çekildi.

Çok yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen mezuniyet törenimiz kep atma alanında bir araya gelen mezun öğrencilerimizin, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in geri sayımı ve müzik eşliğinde heyecanla keplerini havaya fırlatmasıyla son buldu. Yüzlerce kepin havada süzüldüğü bu güzel an fotoğraf ve video çekimleriyle ölümsüzleştirildi. 
Bölüm ve programlarını başarıyla tamamlayan, meslek yaşamlarına başlayacak olan sevgili mezun öğrencilerimizi tebrik ediyor, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyoruz.