04 Eylül 2020

Gösterim: 459

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE (ÖNEMLİ)

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının devam etmesi ve vaka sayılarının giderek artıyor olması salgının oluşturduğu risklerin devam edeceğini göstermektedir. Böyle bir dönemde öğrencilerin ulaşım, eğitim, alışveriş, yeme- içme, sosyalleşme vb. nedenlerle bir araya gelmesinin bulaş riskini daha da artıracağı değerlendirilmiştir. Bu nedenle de virüs yayılımının azaltılması ve öğrencilerin, öğretim elemanlarının ve idari personelin sağlığının korunması için güz döneminde eğitim–öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yöntemi ile yürütülmesinin daha uygun olacağı kanaatine varılmıştır. Ancak eğitim kalitesinden ödün vermemek adına da özellikle uygulamalı derslerde öğretilmesi hedeflenen mesleki becerilerin sizlere eksiksiz kazandırılabilmesi için 2020-2021 eğitim–öğretim yılı bahar ve yaz dönemlerinde telafi uygulaması yapılmasına karar verilmiştir.