Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2024

Bölümümüzün Tezli Yüksek Lisans Programı Tarafından Yüksek Lisans 2. Seminer Günleri Düzenlendi

Bölümümüzün Tezli Yüksek Lisans Programı tarafından 10 Haziran 2024 tarihinde Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda “Yüksek Lisans 2. Seminer Günleri” düzenlendi.

Rektör Yardımcımız ve Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU’nun açılış konuşmalarının ardından, yüksek lisans öğrencilerimiz Ortopedi, Pediatri, Nöroloji, Kadın Sağlığı gibi Fizyoterapi ve Rehabilitasyonun farklı alanlarında son yapılan araştırmaların yanı sıra, yenilikçi tedavi yöntemleri ve uygulamaları ile ilgili sunumlarını gerçekleştirdiler. Seminere Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Burçin AKÇAY, bölüm öğretim elemanlarımız ve lisans ve yüksek lisans öğrencilerimiz katılım sağladı. Katılım sağlayan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.