Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2023

Bölümümüzde Derslerimiz Hibrit Eğitime Uygun Olacak Şekilde Yapılmaktadır

“Üniversitemiz Senatosu 31.03.2023 tarihinde toplanmış olup Yükseköğretim Genel Kurulu tarafından üniversitelerin ilgili kurullarında karar alınarak gerekli düzenlemelerin yapılması istenen hususlarla ilgili olarak 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’ne mahsus olmak üzere, eğitim ve öğretimin 3 Nisan 2023 tarihinden itibaren devam zorunluluğu olmaksızın sınıflarda yüz yüze ve uzaktan öğretim (hibrit) olarak uygulanmasına karar vermiştir.“

Bu süreçte bölümümüz olarak hızlı bir şekilde hibrit eğitime geçiş yapılmıştır. Özellikle bölüm laboratuvarında yapılan uygulamalı derslerde akıllı tahta kullanımı ile öğrencilerimizin uygulamaları bire bir görmeleri sağlanmaktadır. Teknolojinin imkanları ve laboratuvar olanaklarımız kullanılarak en verimli şekilde bu sürecin geçirilmesi amaçlanmaktadır.