Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024

Gösterim: 43

Öğrenmenin Nörofizyolojisi Konulu Seminer Hakkında

Üniversitemizin “Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serisi kapsamında, bölümümüz ve BANÜ-FTR Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile “Öğrenmenin Nörofizyolojisi” konulu seminer düzenlendi. 
Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere Rektör Yardımcımız ve Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU, BANÜ-FTR Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz ve Bölüm Başkan Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Burçin AKÇAY’ın yanı sıra akademik ve idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katılım gösterdi.
Sayın Fzt. Oğuz GÜCİN’in davetli konuşmacı olduğu programda beyindeki nöronların ve sinir ağlarının nasıl çalıştığı ve öğrenme süreçlerinin nörolojik temelleri konuşuldu. Seminerde ayrıca; beyin aktivitesi, sinaptik bağlantılar, hafıza işlemleri, dikkat ve motivasyonun rolü üzerinden öğrenme süreçleri anlatıldı.
Seminer, konuklardan gelen soruların cevaplanmasının ardından, bölüm öğretim üyelerimizden Sayın Dr. Öğr. Üyesi Derya AZİM tarafından davetli konuşmacımız Sayın Fzt. Oğuz GÜCİN’e teşekkür belgesi takdim edilerek sona erdi.


Fotoğraflar