Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2021

Arş. Gör. Sultan Tekinyer “Mezunlarımız Kariyer Tecrübelerini Paylaşıyor” isimli söyleşide sunum gerçekleştirdi.

Bölümümüz Arş. Gör. Sultan TEKİNYER, lisans eğitimini tamamladığı Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü ve Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Çalışmacılar Topluluğu (KÜSOÇAT) tarafından düzenlenen “Mezunlarımız Kariyer Tecrübelerini Paylaşıyor” isimli söyleşi serisinin ilkine davet edildi. 17 Mayıs 2021 saat 20.00’da başlayan söyleşide TEKİNYER, “Akademisyenlikte İlk Adım: Araştırma Görevlisi Olmak” isimli sunumu yaptı. Soru-cevap kısmında öğrenciler tarafından, sosyal hizmet bölümünü seçme nedenleri; alanda çalışmak yerine akademik alanda çalışma nedenleri; üniversitede çalışmanın avantajları ve dezavantajları; ALES ve YDS’ye ilişkin tecrübeler, düşünceler ve öneriler ve benzeri konularda yöneltilen soruları cevapladı. Üç oturumda tamamlanarak iki saat süren söyleşi, değerli hocalar ve KÜSOÇAT tarafından araştırma görevlisine yapılan teşekkür konuşmaları ile sonlandırıldı.