Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018

Gösterim: 1159

Fakültemizde Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR başkanlığında, Fakültemizde görev yapan akademik ve idari personelimizin katılımı ile Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda Rektörümüz’e, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Prof. Dr. Suat UĞUR ve Prof. Dr. Feyzullah TEMURTAŞ ile Genel Sekreterimiz Cihangir BOZ eşlik etti.

 

Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, üniversitemizin uluslararasılaşma hedefi, Yeni Merkez Yerleşke Projemiz, fakülte ve meslek yüksekokullarımızın durumu, öğrenci topluluklarımız, kütüphane kaynaklarımız, uluslararası öğrencilerimiz, ve üniversitemizin sosyal ve sportif faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin üniversitemiz için önemine de değinen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, bu yıl öğrenci alımı yapılan yeni bölümler için talebin yoğun olduğunu da ayrıca belirtti.  

 

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR’in konuşmalarının ardından Fakültemiz hakkında bilgilendirici bir sunum gerçekleştiren Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Uğur GÜNŞEN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi, Sağlık Bilimleri Fakültesi 2018 - 2019 eğitim-öğretim dönemi taban ve tavan puanları ile bu bölümlerin doluluk oranları, akademik ve idari personel sayısı ve öğrenci topluluklarımızın gerçekleştireceği sağlık bilimleri konulu etkinliklerden bahsetti.

 

Toplantı, Rektörümüz’ün, katılımlarından dolayı Fakültemiz akademik ve idari personeline teşekkür etmesinin ardından gerçekleşen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


Fotoğraflar