17 Ekim 2018

Gösterim: 95

Fakültemize Tahsis Edilen Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Burs Başvuruları Başlamıştır

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Fakültemize tahsis edilen 2 (iki) adet burs kontenjanından faydalanmak isteyen öğrencilerimizin ekte belirtilen Burs Müracaat Formunu ve istenilen belgeleri eksiksiz hazırlayarak 22.10.2018 tarihi mesai bitimine kadar Öğrenci İşleri Birimine teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra gelen başvurular kabul edilmeyecektir.

1- KYK Burs Yönetmeliği 9. Maddesi (TIKLAYINIZ)

2- Burs Başvuru Formu (TIKLAYINIZ)

3- Öğrencilerden İstenilen Belgeler (TIKLAYINIZ)

ÖNEMLİ NOTLAR:

1.Başvuru formunda verilen bilgiler için gerektiğinde burs komisyonu ve yetkililerce durumun belgelendirilmesi istenebilir.

2.“Uyarma cezası” dışında disiplin cezası olan öğrenciler burstan yararlanamayacaktır.

3.Form bilgilerinde yanlış, tutarsız ve eksik bilgiye rastlanması başvurunun geçersiz sayılması nedenidir. Yanlış bilgi verilmesi durumunda sorumluluk öğrenciye aittir.