Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2024

Bölümümüzün Önlük Giyme Töreni Yapıldı

Bölümümüzün Önlük Giyme Töreni, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail BOZ’un katılımıyla gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmalarını Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail BOZ ve Rektör Yardımcımız ve Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin ESECELİ yaptı. Onur Konuğumuz Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Gönül ACAR “Fizyoterapinin Dünü, Bugünü ve Yarını” başlıklı konuşmalarını gerçekleştirdi. Açılış konuşmalarının ardından birinci sınıf lisans öğrencilerine önlük giydirilmesine geçildi. Törende ilk önlük Rektörümüz tarafından giydirildi.

Törenimize Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Ayşe GÜLDEM KİLCİLER, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. İbrahim TÜMEN, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları, bölümümüzün ve bölümümüze ders veren diğer bölümlerin öğretim üyeleri, öğrencilerimiz ve kıymetli aileleri katılım sağladı.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail BOZ, Rektör Yardımcımız ve Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Hüseyin ESECELİ, öğretim üyelerimiz ve süpervizörlerimiz öğrencilerimize önlüklerini giydirdi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Katılım sağlayan tüm konuklarımıza içtenlikle teşekkürlerimizi sunarız.