Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bölüm Tanıma Programı Hakkında

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nda yeni kayıt olan birinci sınıf öğrencilerimize yönelik Bölüm Tanıma Programı, 03.10.2023 tarihinde saat 15:30'da Merkezi Derslik Amfi 2'de gerçekleştirildi. Programa, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Burçin AKÇAY, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyeleri Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülhan YILMAZ GÖKMEN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatma Nur YILMAZ, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Derya AZİM, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Esra KESKİN ve araştırma görevlileri Sayın Arş. Gör. Melike Sümeyye ÖZEN, Sayın Arş. Gör. Şule KEÇELİOĞLU ve Sayın Arş. Gör. Ozan Bahadır TÜRKMEN katılım sağladı.
Bölüm Tanıma Programı’nda, bölümün öğretim elemanları kısaca kendilerini tanıttıktan sonra, bölümün akademik yönetimi ve akademik kadrosu, misyon ve vizyonu, ders planları, fizyoterapistlerin çalışma alanları, üniversitemizdeki sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif olanaklar ve bunların kullanımı ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Bölümümüz Erasmus Koordinatörü tarafından da öğrencilere öğrenim ve staj hareketliliği hakkında bilgi verildi. Programın sonunda öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı ve başarılı bir eğitim-öğretim döneminin olması temennisiyle program sonlandırıldı.