Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020

Üniversitemizin de Paydaşı Olduğu “1st International Conference on Scoliosis Management” Konferansı İstanbul’da Gerçekleştirildi

Üniversitemiz, İstanbul Kültür Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Biruni Ünversitesi ile Türkiye Fizyoterapistler Derneği, Ortopedik Fizyoterapistler Derneği, Türkiye Ortez-Protez Bilim Derneği, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Derneği ve Skolyoz Forum işbirliği ile İstanbul Kültür Üniversitesi’nde “1st International Conference on Scoliosis Management” konferansı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Dr. Öğr. Üyesi Burçin Akçay’ın da Konferans Eş Başkanı olduğu ve farklı branşlardan bilim insanlarının yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen konferansta, 24 farklı ülkeden 244 katılımcı yer aldı.