Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024

Yüksek Lisans Öğrencilerimize Yönelik Çevrim İçi Oryantasyon Programı Başarıyla Tamamlandı

Yüksek lisans öğrencilerimiz, akademik süreçlere ilişkin detaylı bilgiler edinme fırsatı buldular. Toplantıda akademik takvime bağlılık, ders seçimi, zorunlu ve seçmeli dersler, seminer dersi, tez çalışmaları, etik kurul ve saha süreci gibi önemli başlıklar ele alındı. Bununla birlikte öğrencilere orcid numarası alma, öğrenci kimlik kartı edinme, enstitü web sitesini takip etme, yayın şartları gibi önemli konularda da kapsamlı bilgiler sunularak öğrencilerin bu süreçleri daha etkin bir şekilde yönetmelerine olanak sağlandı. Akademik kadromuzun ve öğrencilerimizin kendilerini tanıtmalarının ardından toplantı sonlandı.