Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2023

Yüksek Lisans Öğrencilerimize Yönelik Çevrim İçi Oryantasyon Programı Başarıyla Gerçekleştirildi

Yeni yüksek lisans öğrencilerimiz, akademik yolculuklarına sağlam bir başlangıç yapmak için Sosyal Hizmet Anabilim Dalı kadrosu tarafından düzenlenen çevrim içi oryantasyon programında buluştular. Program, öğrencilerimizle akademik kadromuzun tanışmasına, Enstitümüzün ve Anabilim Dalımızın sunduğu fırsatların keşfedilmesine ve yüksek lisans sürecindeki önemli adımların anlatılmasına olanak sağladı. Arş. Gör. Eylem İrem MORKOÇ tarafından Enstitümüzün sunumu yapıldı. Ardından, Sosyal Hizmet Anabilim Dalı'nın hedefleri ve uzmanlık alanları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Sosyal Hizmet Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Recep YILDIZ, programla ilgili şunları söyledi: "Oryantasyon programımız, öğrencilerimize başarılarına giden yolda rehberlik etmeyi amaçlıyor. Anabilim Dalımız, sadece akademik bir deneyim değil, aynı zamanda bir aile ortamı sunar. Sizleri bu özel topluluğun bir parçası olarak görmek bizi heyecanlandırıyor." Program, yüksek lisans öğrencilerimizin dönem boyunca karşılaşabilecekleri zorluklara hazırlıklı olmalarını sağlayacak önemli konuları kapsadı. Ders kayıt süreci, akademik kaynaklar, tez veya proje çalışmaları, mezuniyet gereklilikleri ve daha fazlası hakkında ayrıntılı bilgiler sunuldu. Yüksek lisans öğrencilerimizin bu oryantasyon programı ile daha iyi bir başlangıç yapmaları hedeflendi ve program, öğrencilerimize Enstitümüz ve Anabilim Dalımızın destekleyici atmosferini keşfetme fırsatı sundu.