Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2023

Yeni Unvanları Kutladık

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR ve Üniversite Genel Sekreterimiz Sayın Cihangir BOZ’un katılımıyla, bölümümüz öğretim elemanlarının unvanda yükselişlerini kutladığımız etkinlikte bir araya geldik.
Etkinlikte Adem BÖLÜKBAŞI ile Fatih ALTUN’un Doçent unvanını kutlamak adına hediyelerini Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR; Zeynep ACA’nın Doçent unvanını kutlamak adına hediyesini Üniversite Genel Sekreterimiz Sayın Cihangir BOZ; Fikri KELEŞOĞLU’nun Doçent unvanını ve Yasin ERDURAK’ın Dr. Öğr. Üyesi unvanını kutlamak adına hediyelerini Rektör Danışmanı ve Bölüm Başkanımız Sayın Doç. Dr. Recep YILDIZ takdim ettiler.
Katılımlarından dolayı Rektörümüze ve Genel Sekreterimize teşekkür eder, Doçent ve Dr. Öğretim Üyesi kadrosuna yükselen bölüm öğretim üyelerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.