Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2022

Sosyal Hizmet Topluluğundan Dünya Engelliler Gününde Anlamlı Bir Etkinlik: Koçum Babam Projesi

Sosyal Hizmet Topluluğumuz Dünya Engelliler Günü kapsamında TRT Belgesel ve TRT Avaz’da yayımlanan ve halen çekimleri devam eden “Koçum Babam Projesi” öncülerini misafir etti. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Türkiye Spastik Engelliler Federasyon Başkanı Murat ARSLANHAN Koçum Babam Projesinin amacını, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan BOLAT Koçum Babam Projesinin tanıtım faaliyetlerini, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale DONDURMACIOĞULLARI engelli annelerinin Koçum Babam Projesine bakışını ve engelli babası Mustafa BOLAT engelli babalarının bu süreçte üzerlerine düşen görev ve sorumluluklarını aktardı. Babaların sürece dahil olmasının olumlu sonuçlar verdiğini ortaya koyan Koçum Babam projesiyle ilgili sunumlar; videolarla ve açılan sergi ile desteklendi.

Öğrencilerin yanı sıra Bandırma’da yaşayan engelli ailelerinin de katıldığı geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan etkinlik medya tarafından da ilgiyle takip edildi.