Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024

Mezuniyetin Eşiğindeki Sesler: Sosyal Hizmet Eğitimimizde Değişimi Öğrencilerimizle Birlikte Planlıyoruz

Sosyal Hizmet Bölümü olarak öğrencilerimizin görüşlerine verdiğimiz önem doğrultusunda, eğitim ve öğretim süreçlerimizi daha da güçlendirmek amacıyla bir geri bildirim çalışması gerçekleştirdik. Mezuniyetin eşiğindeki öğrencilerimizle yaptığımız bu değerli görüşme, bölümümüzdeki dönüşümü güçlendirmek ve geleceğe yönelik değişimi planlamak adına benzersiz bir perspektif sundu.

Bu geri bildirim çalışması, bölümümüzün transparan ve katılımcı yaklaşımının bir yansımasıdır. Öğrencilerimizin sosyal hizmet eğitimimizdeki değişimi planlama sürecine dahil olmalarını sağlayarak beklentilerini, deneyimlerini ve önerilerini dinleyerek bölümümüzü daha etkili bir öğrenme ortamına dönüştürmeyi ve mezuniyet sonrası başarılara daha iyi hazırlanmalarını hedeflemekteyiz. Bölümümüz, öğrencilerimizle kurduğu bu güçlü bağ ve iş birliği ile geleceğin sosyal çalışmacılarını en iyi şekilde yetiştirmeye kararlıdır.