Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024

Gösterim: 66

İlham Veren Bir Buluşma: Sosyal Çalışmanın Önemi Bandırma'da Vurgulandı

Dünya genelinde sosyal çalışmanın önemine dikkat çekmek amacıyla her yıl kutlanan "World Social Work Day" bu yıl özel bir etkinlikle karşılandı. Üniversitemizin Türkiye Yüzyılının Başında Seminer Serisi kapsamında bölümümüz, 14 Mart 2024 Perşembe günü saat 14.30'da Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu'nda bir etkinlik gerçekleştirdi. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından programımız, Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin ESECELİ ve Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Recep YILDIZ’ın konuşmalarıyla açıldı. Etkinlik kapsamında Prof. Dr. İlhan TOMANBAY, "World Social Work Day'de Önce Kavram" başlıklı seminer ile sosyal çalışmanın ortaya çıkışı ve hangi kavramlar çerçevesinde oluşturulduğunu ele aldı. Rektörümüz Prof. Dr. İsmail BOZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin ESECELİ'nin yanı sıra akademik ve idari personelimizin, öğrencilerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerimiz sosyal çalışmaya düşünsel yaklaşma ve alanın duayenlerinden TOMANBAY'a sorular sorma fırsatı buldular. Seminer ardından programımız, plaket ve teşekkür belgesi takdimiyle sonlandı. 

Etkinlik sonrasında, İstinye Üniversitesinde görev yapan Prof. Dr. İlhan TOMANBAY ve Arş. Gör. İsmail NALBANTOĞLU'na şehrimiz tanıtıldı.