Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2023

Gösterim: 105

Arş. Gör. Sultan TEKİNYER Hırvatistan Katolik Üniversitesinde Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliğini Tamamladı

Araştırma Görevlisi Sultan TEKİNYER, Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında Hırvatistan Katolik Üniversitesini ziyaret ederek bölümümüzün uluslararası iş birliğini güçlendirdi, farklı disiplinlerden akademisyenlerle tanıştı ve yerel öğrenme çevresini yakından tanıma fırsatı buldu.

Üniversitenin Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Zoran Turza, Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mario Bara ve AKTS Tanıma Başkanı Aleksandra Gečević ile bir araya geldi. Yapılan toplantılarda, karşılıklı iş birliği fırsatları ele alındı. Erasmus süreçlerinin nasıl yönetildiği, özellikle “hybrid model” ve Erasmus öğrencileri için tamamen İngilizce dersler,  iş birlikler ve multidisipliner ilişkiler gibi konular masaya yatırıldı. Bunun yanı sıra, Tekinyer ve göç bağlamında doktora tezini savunmuş olan Dr. Karla Žagi, çalışmalarında ortaya çıkan benzerlikler ve farklılıklar üzerine konuştu. Hareketliliğinin kalan günlerinde Tekinyer, “Integral Ecology” dersi kapsamında Zabok’ta saha derslerine katıldı.

Uluslararası öğrenme ve iş birliği imkanlarını artırma hedefiyle gerçekleşen bu ziyaret, bölümümüzün uluslararası arenadaki fırsatlara açık ve bu noktada adım atmaya istekli olduğunu göstermektedir.

https://www.unicath.hr/sastanak-hks-ovih-erasmus-koordinatora-i-predstavnice-sveucilista-bandirma-onyedi-eylul-universitesi-iz-turske

https://www.unicath.hr/terenska-nastava-studenata-hks-a-u-regionalnoj-energetskoj-agenciji-sjeverozapadne-hrvatske


Fotoğraflar