Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2023

Akademik Kadromuz 2023-2024 Güz Yarıyılı Öncesi Bir Araya Geldi

Bölümümüz akademik kadrosu, yeni akademik yıl başlamadan önce önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantı, 2023-2024 Güz Yarıyılı için revize edilen ders planını ele almak ve ders kayıt haftasında dikkat edilmesi gereken önemli noktaları tartışmak amacıyla düzenlendi. Ders kayıt haftası sırasında karşılaşılabilecek potansiyel sorunlar ele alınarak bu sorunlara çözüm geliştirmek amacıyla bir araya gelindi. Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Recep YILDIZ, toplantının amacını şu şekilde açıkladı: "Öğrencilerimizin başarılı olabilmeleri için en uygun ders planını hazırlamak ve ders kayıt sürecini daha sorunsuz hale getirmek için bu toplantıyı düzenledik. Öğrencilerimizin eğitim süreçlerini başarılı bir şekilde tamamlamalarına yardımcı olmak ve akademik hedeflerine ulaşmalarını desteklemek en büyük önceliğimizdir." Toplantı boyunca, ders programlarının içeriği, ders saatleri ve ders kayıt süreci üzerine fikir alışverişi yapıldı. Akademik kadromuz, öğrencilerin ders seçimlerini daha kolay bir şekilde yapabilmeleri için çeşitli önlemler ve rehberlik stratejileri üzerinde çalıştı. Öğrencilerimizin ders kayıt sürecini daha etkin bir şekilde yönetebilmeleri ve öğrenim deneyimlerini iyileştirmeleri üzerine önemli adımlar atıldı.