Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024

Gösterim: 79

Türkiye Fizyoterapistler Derneği Öğrenciler ile Buluşuyor Semineri Hakkında

Üniversitemizin “Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serisi kapsamında, Fakültemiz ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüz iş birliği ile düzenlenen seminerde Türkiye Fizyoterapistler Derneği, öğrencilerimiz ile buluştu. 
Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Türkiye Fizyoterapistler Derneği Balıkesir İl Temsilcisi Sayın Uzm. Fzt. Ebru EN’in davetli konuşmacı olduğu seminere Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Dekan Yardımcımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Burçin AKÇAY’ın yanı sıra akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katılım gösterdi.
Türkiye Fizyoterapistler Derneği'nin tanıtımı ve çalışmalarının sunulduğu seminerde, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanındaki son gelişmeler öğrencilere aktarıldı. Programda, fizyoterapistlerin rolü, sağlık hizmetlerindeki yeri ve topluma katkıları ele alındı. Ayrıca, dernek üyeliği, derneğin sunduğu eğitim olanakları ve etkinlikleri hakkında bilgi verildi.
Seminer, konuklardan gelen soruların cevaplanmasının ardından Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ebru KAYA MUTLU tarafından davetli konuşmacımız Sayın Uzm. Fzt. Ebru EN’e çiçek ve teşekkür belgesi takdim edilerek sona erdi.