Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023

Gösterim: 749

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

 Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz'un katılımıyla gerçekleşti. Akademik Kurul Toplantısı'na Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda Sağlık Bilimleri Fakültesi Ortopedik Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Tümen ve tüm akademik personel katılım sağladı. Toplantıda akademik politikalar, eğitim, kalite süreçleri ile öğrenci ve personel memnuniyeti konuları ele alındı.

Düzenlenen Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Üniversitemizin stratejik planları doğrultusunda; kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerine ulaşması, akademik, idari ve fiziki manada gelişmesi için akademisyenlerimize önemli görevler düştüğünü belirtti. 

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un, akademisyenlerimizden gelen soruları cevaplandırması ve karşılıklı görüş alışverişi ile son bulan toplantı sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz, Sağlık Bilimleri Fakültesi binası, derslikleri ve laboratuvarlarını gezerek, binanın fiziki yapısı, mevcut durumu ile ihtiyaç duyulan araç gereçler hakkında bilgiler aldı.


Fotoğraflar